To nejlepší z roku 2014

Na startu nové sezóny jsme ve formě. Vozy s našimi designy slaví úspěchy v závodech.

 

Václav Pech se s naším designem znova stává mistrem ČR, vicemistra M. Jakeše s Citroenem DS3 R5 týmu Gemini oblékáme také. Stejně tak bronzového R. Odložilíka i čtvrtého M. Vlčka. První dvě místa v kategorii 2WD obsazují vozy z naší dílny (E. Smékal, A. Kobliha) a našim klientům se daří i v závodech do vrchu (M. Rybníček, D. Komárek).

 

Připravujeme exkluzivní polep Caterhama pro Honzu Červenku, naše práce je vidět v MS i v ME v rally (M. Kočí, A. Kremer, J. Orsák, M. Hudec).

 

Přidáváme plyn. Naše designy se objevují nově i na britských ostrovech (John Stone, Tom Preston). Máme za sebou Německo (R. Pritzl) i Bulharsko (Simeon Ivanov), lepíme ve Francii, Holandsku, Německu a Rakousku.

 

Naše pole působnosti se neustále zvětšuje. Na Barum Rally připravujeme po designové stránce už 29 vozů.

 

Hasíme si to směle dál a kromě rebrandingu MM Rally teamu realizujeme kompletní týmovou identitu pro autokrosový tým Samohýl Motorsport (loga, oblečení, doprovodný autobus a samozřejmě design a polep závodní Fabie).

 

Projíždíme další zatáčky a rok 2014 je u konce. My ale nejsme ani zdaleka v cíli! Ohlížíme se do zpětného zrcátka a jsme na sebe hrdí. Tahle práce nás prostě baví!

 

Napsali o nás: 

http://www.rallylife.cz/trekker-jak-cesi-ze-zlina-lepili-pro-stohl-racing

http://www.mhracing.cz/news/hud-ma-za-sebou-shakedown-na-janneru-a-predstavil-novy-design/

http://www.facebook.com/RallyeDesign