To nejlepší z roku 2011

Rallye Design se staví na na pomyslnou startovní čáru 7. února 2011, kdy pod vedením posádky J. Smoček - J. Žáček začíná první etapu své tour.

 

Zahříváme motor, navazujeme první kontakty a zajišťujeme první grafické práce, do konce roku si připisujeme několik zajímavých klientů a realizací.

 

Mezi prvními zákazníky Rallye Design jsou Jarek Orsák (Orsák Rallysport), Egon Smékal (BENS), Roman Odložilík (TRT) nebo Tomáš Pletka (Gekon Racing). Díky Martinu Semerádovi se naše designy dostávají na tratě Mistrovství světa.

 

Vybočujeme z českých tratí a získáváme prvního zahraničního zákazníka – Zellhofer Motorsport. Pro tento rakouský tým navrhujeme a realizujeme polep dvou vozů Suzuki Swift S1600 pro M. Zellhofera a H. Neubauera.

 

Jedeme dál! Pro Václava Pecha jr. tvoříme design polepu vozu Mini Cooper, se kterým v letech 2013 a 2014 získává mistrovský titul.   

 

První etapa našeho závodu končí úspěchem. Dostáváme se do povědomí zahraničních klientů, přesouváme se do větších prostor a rozšiřujeme naše stavy.

 

Napsali o nás:

http://www.rallylife.cz/3x-od-pasu-jan-zacek-rallye-design